Παλαιό Ημερολόγιο :
16/03/2024
Νέο Ημερολόγιο :
29/03/2024
Lang1 Lang2 Lang3 Lang4 Lang4

KATHGORIES

Το νο 1 Ιολόγος Ισπανίας Καθηγητής Luis Enjuanes επικεφαλής CSIC: τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί 3 φορές μολύνονται, ενισχύουν τ

Το νο 1 Ιολόγος Ισπανίας Καθηγητής Luis Enjuanes επικεφαλής CSIC: τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί 3 φορές μολύνονται, ενισχύουν τον ιό και τον μεταδίδουν ξανά! ΒΙΝΤΕΟ

«Τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί τρεις φορές μολύνονται, ενισχύουν τον ιό και τον μεταδίδουν ξανά» δήλωσε ο Ισπανός Ιολόγος Καθηγητής Luis Enjuanes ο πιο ειδήμονας επί του κορωνοιού στην Ισπανία. Αυτή τη δήλωσή του φιλοξενεί η huffingtonpost στην ισπανική της έκδοση στις 13/7/22. Ο Luis Enjuanes είναι επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας CSIC! Διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων 36 ετών στον κορωνοϊό. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 235 άρθρα…

Για τον επικεφαλής του εργαστηρίου covid στο Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας CSIC, η κατάσταση είναι ανησυχητική αφού το καλοκαίρι εχουμε ττη μεγαλύτερη μεταδοτικότα αλλά υπάρχει ένα πλεονέκτημα. Ο ιός «χάνει μολυσματικότητα» λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και έχει διευκρινίσει ότι στους 37 βαθμούς χάνει 10 φορές τη μολυσματικότητά του.

Προειδοποίησε ότι τα αντισώματα του εμβολίου έχουν ήδη χάσει «αρκετή αποτελεσματικότητα» έναντι της Όμικρον και, πλέον, όσοι λαμβάνουν τις τρεις δόσεις θα είναι γύρω στο 50%.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα τρέχοντα εμβόλια, τα οποία χορηγούνται ενδομυϊκά, «έχουν πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα του βλεννογόνου» και παρέχουν «βραχύχρονη» ανοσία σε αυτά. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι εάν ο βλεννογόνος δεν ανοσοποιηθεί τοπικά όπου πρόκειται να μολύνει ο ιός, χάνεται το 98% της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού.

«Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί τρεις φορές όχι μόνο μολύνονται, αλλά ενισχύουν τον ιό και τον μεταδίδουν ξανά», επεσήμανε ο ειδικός.

Όπως τόνισε, ο ιός θα γίνει «εποχικός», είναι κάτι που προβλέπουν «όλοι» και μέσα στα επόμενα χρόνια θα πρέπει όλοι να εμβολιαζόμαστε, αν και είναι πιθανό «κάποια στιγμή» να γίνει ιός όπως οι άλλοι τέσσερις ανθρώπινοι κορωναϊοί που είναι γνωστοί και για τους οποίους δεν υπάρχει ανάγκη για φάρμακο.

Εκτιμά ότι το ενδορινικό εμβόλιο που ετοιμάζει η ομάδα του CSIC «είναι πολλά υποσχόμενο», αφού θα χορηγηθεί με αυτόν τον τρόπο, διότι «εάν δεν ανοσοποιήσετε τοπικά στον βλεννογόνο όπου πρόκειται να μολύνει ο ιός, 98% της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού», αν και δεν επιβεβαιώνει μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του επειδή «είναι απαραίτητο να αυξηθεί η αποδοτικότητα της παραγωγής, να προσαρμοστεί στα πρότυπα GMP, στις καλές πρακτικές παραγωγής και στη βελτιστοποίηση των αποδόσεων».

dimpenews.com

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας, παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και κόσμιοι στις εκφράσεις σας, με σεβασμό, κατανόηση και αξιοπρέπεια, προς τους συνανθρώπους μας, όπως αρμόζει σε λογικούς ανθρώπους, αλλά και σε ενσυνείδητους Χριστιανούς οι οποίοι κάνουν πράξη τον Ευαγγελικό λόγο, «Αγαπάτε αλλήλους». Φυλάξτε το στόμα σας, από λόγια περιττά, πικρόχολα, ανώφελα, ασκηθείτε στην προσευχή του Ιησού, εγκρατευθείτε και ο Κύριος θα σας περιβάλλει με το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης Του. Οι απόψεις της ιστοσελιδας μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο την ιστοσελιδα. Οι διαχειριστές της ιστοσελιδας δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων. Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα. Με βάση τα παραπάνω με λύπη θα αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε τα απρεπή και βλάσφημα σχόλια τα οποία δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα και στο ήθος της σελίδας μας χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.